bus3

Laatste nieuws

September 2019 .
Vanaf eind september 2019 zijn er in Maarheeze werkzaamheden aan het kruispunt Sterkselseweg/Stationsstraat. Daarom zal de bus de komende tijd bij de normale diensten een andere route volgen en komt dan niet langs de haltes Marishof, Puttenstraat en Bruine Akkers.
Klik voor de gewijzigde route op: Omleiding Maarheeze,
waarin met blauwe stippen vervangende haltes zijn aangegeven.


Augustus 2019 .
Vanaf 26 augustus 2019 geldt de zomerdienstregeling NIET meer, en is weer de gewone dienstregeling van kracht! Zie de rode knoppen rechts.
Juli 2019.
Met ingang van 22 juli 2019 is onderstaande omleiding niet meer van kracht en rijdt de bus weer de normele route door het centrum van Heeze, en dus ook weer langs de halte bij de kerk.
Mei 2019 (2).
In verband met wegwerkzaamheden in Heeze zal vanaf medio mei de bus tijdelijk niet langs de haltes van de Ds. Kremerstraat en de Kerk rijden.
In plaats daarvan rijdt de bus langs Dorpshuis 't Perron en over de Spoorlaan en Emmerikstraat.
Mei 2019 (1).
Let op! Van 1 juli t/m 23 augustus 2019 geldt de zomerdienstregeling! Zie de rode knoppen rechts.
Januari 2019.
Met ingang van begin januari 2019 zijn er nieuwe tarieven van kracht. Zie onder de knop Tarieven.
December 2018.
Vanaf 10 december a.s. geldt er een nieuwe dienstregeling. Deze staat vanaf nu onder de rode knoppen rechts.
November 2018.
Inmiddels zijn er nog maar beperkte wegwerkzaamheden op de Kerkendijk, zodat we vanaf maandag 19 november a.s. weer onze normale route door Someren-Heide kunnen rijden.
October 2018.
De werkzaamheden aan de Kerkendijk in Someren-Heide zijn nu in een zodanige fase gekomen dat wij tot ongeveer half november het traject tussen de halte Kerkendijk/Nieuwendijk en Someren niet kunnen rijden. Daarvoor in de plaats nemen we een omweg over de Nieuwendijk tussen Someren-Eind en Someren-Heide. We rijden daarbij wl langs alle haltes in Someren, maar houdt u rekening met de mogelijkheid van forse vertragingen.
September 2018.
Tot ongeveer eind november wordt er gewerkt aan de Kerkendijk tussen Someren-Heide en Someren. Helaas kunnen we daardoor niet garanderen dat wij altijd onze dienstregeling normaal kunnen uitvoeren.
Om er zeker van te zijn dat u van Someren-Heide naar Someren of Maarheeze kunt meerijden, raden wij u aan om in te stappen op de hoek van de Nieuwendijk en de Kerkendijk.
Wij blijven overigens ons best doen om zo veel mogelijk de normale route te rijden en krijgen gelukkig veel medewerking van de aannemers en de verkeersregelaars.
Onze excuses voor het ongemak!
Mei 2018.
LET OP! In de week van Pinkstermaandag zijn er werkzaamheden aan de N266, en wordt er een omleidingsroute gereden, met als gevolg dat onze bus dan GEEN haltes in Nederweert aandoet.
De omleidingsroute loopt van de MacDonalds via de Randweg West naar het stoplicht bij de Peelsteeg/N266 en omgekeerd.
Januari 2018.
Met ingang van begin januari 2018 zijn er nieuwe tarieven van kracht. Zie onder de knop Tarieven.
December 2017.
Met ingang van maandag 11 december is er een nieuwe dienstregeling van kracht. Deze is NU AL op deze site gepubliceerd!
November 2017.
LET OP: vanaf 1 december a.s. kan er in de bus NIET meer contant betaald worden; er kan wel met de pinautomaat betaald worden!

Eind augustus 2017.
De Albertlaan in Sterksel is weer opengesteld voor het verkeer. Onze bus zal dus voortaan de drie haltes aan de Albertlaan weer aandoen.

Juli 2017.
Van 31 juli tot 20 augustus zijn er werkzaamheden aan de Albertlaan in Sterksel. Het gevolg is dat de bus in die periode niet bij de haltes op de Albertlaan komt, en dus ook niet bij Providentia. Wilt u tch opstappen in de buurt van de Albertlaan, dan kunt u dat langs de Heezerweg met duidelijke armbewegingen aan de chauffeur van de naderende bus kenbaar maken. Als de verkeerssituatie het toelaat, zal hij dan stoppen. Voor de bus in de richting Sterksel/Maarheeze is het terrein bij restaurant Fortuna een gunstige mogelijkheid; voor de bus in de richting Heeze is stoppen langs de Heezerweg lastiger, maar wellicht is de inrit van het Yogacentrum (tegenover het restaurant) een geschikte optie.

Mei 2017.
Per begin mei 2017 zijn er werkzaamheden nabij de halte Providentia. Daarom komt de bus tot nader bericht niet meer langs deze halte. Ter vervanging is er een tijdelijke halte geplaatst vlakbij de nieuwe rotonde. De bus rijdt als gebruikelijk over de Albertlaan naar de rotonde, stopt zonodig bij die tijdelijke halte, keert vervolgens om via de rotonde en rijdt weer terug.

Eind december 2016.
Per 1 januari a.s. zijn er nieuwe tarieven van kracht, zie onder de knop Tarieven. Lees daar ook over de nieuwe regeling betreffende kinderen t/m 11 jaar.

December 2016.
1) Zoals aangekondigd gaat per 12 december 2016 de nieuwe dienstregeling in. Deze is via de oranje knoppen (rechts) op de gebruikelijke wijze te raadplegen.
2) Als gevolg van een reorganisatie van het OV in Noord-Brabant gaat het nummer van onze buslijn veranderen: het wordt voortaan Lijn 258. De inhoud van deze website is inmiddels al (grotendeels) op deze nieuwe situatie aangepast, maar het website-adres blijft voorlopig nog www.buurtbus458.nl. Zodra deze veranderd wordt, zal dit op deze plaats meegedeeld worden.

November 2016.
Let op: met ingang van maandag 12 december 2016 is er een nieuwe dienstregeling van kracht. Deze zal in het weekend van 11 december op deze site gepubliceerd worden

December 2015.
1) Per 13 december 2015 is er een nieuwe dienstregeling van kracht.
2) Per 1 januari 2016 gelden er nieuwe tarieven. Ook wordt dan de aanschaf van een dalurendagkaart mogelijk. Informatie hierover is nu al onder de knop Tarieven te lezen.

April 2015.
Let op: maandag 27 april 2015 (Koningsdag) en dinsdag 5 mei 2015 (Bevrijdingsdag) zijn feestdagen, dus dan rijdt de bus niet.